Thursday, January 8, 2009

Supergirl

" It's ok, i got lost on the way,
But i'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And she'd say, it's allright, i got home late last night,
But i'm a supergirl and supergirls just fly..."

and supergirls just fly,
and never fall...in love again

p.s.
not with the "wrong guy" anyway ;))

4 comments:

Anonymous said...

Da-mi voie sa ma scarbeasca piesa :p

Multe din hiturile ascultate vorbesc despre sentimente, fie fericite, fie stricate, si 90% din oameni habar n`au de mesaj.

Oi fi eu in starea aceea in care ma enerveaza orice lucru legat de iubire, dar ...come on, supergirl sau nu, orice fata ajunge sa iubeasca odata si odata, oricat si`ar impune sa zica NU ...
Somn de voie.

anamnesys said...

melodia asta era melodia preferata a unui tip cu care am fost si la care am tinut mult...iar eu am preluat ideea melodiei si am vrut sa schimb un pic finalul: in engleza "fall-in-love" tradus mot-a-mot inseamna "a cadea in dragoste". Ei bine, eu nu mai vreau sa cad. Am cazut de prea multe ori. Vreau sa ma ridic, dincolo de iluzii, dincolo de minciuni, dincolo de dezamagiri si de lacrimi. Vreau sa pot fi in love fara teama de amagire... Voi reusi asta vreodata ?

Anonymous said...

nu poti fi "in love" si "in siguranta" in acelasi timp..de fapt, un singur lucru e sigur in viata asta: ca intr-o zi o sa murim!
Oricat de intens ai simti iubirea din sufletul tau, nu ai sa stii niciodata cu siguranta ce simte celalalt si atunci va trebui doar sa crezi, sa crezi in ce-ti spune, sa crezi in ce face sau vrea sa faca pentru tine.
eu cred ca iluzia, credinta, nesiguranta, tristetea, lacrimile, zambetul, emotiile, dezamagirile, tremurul, pasiunea, minciuna(uneori si asta e necesara) ..toate astea..toate, te fac sa iubesti si nu te poti lipsi de nici unul din aceste sentimente ca sa poti afirma cu tarie ca iubesti.
Si ca sa poti sa iubesti trebuie pur si simplu sa incerci sa uiti toate motivele care te impiedica sa "fall in love again" - trebuie sa fi impacat cu tine insuti, sa ramai doar cu tine insuti(poate de asta ne indragostim mai usor in tinerete- nu avem prea multe de uitat)..
well....eu una cred cu tarie ca tu meriti sa iubesti din nou dar mai mult decat atat, mult mai mult, meriti sa fi iubita. Fericit va fi cel care va stii sa-ti primeasca dragostea !

Anonymous said...

Cu cat e mai mare riscul de a cadea, cu atat e mai inalt muntele pe care il urci. De ce sa iti fie frica sa cazi ? Ai o singura viata, risca!
Nu stii niciodata care poate fi cea mai frumoasa "urcare" pana nu incepi .
Si daca ai cazut, dincolo de iluzii si minciuni, s-a schimbat ceva din trecutul frumos pe care l`ai avut?
Nicidecum . E o parte din tine.
Intotdeauna vor fi parti rele si parti bune , ramane doar sa stabilesti ce anume te ajuta si ce conteaza pentru mine. Selectivitatea subiectiva a nevoilor te va ajuta , dar nu lasa frica sa te impiedice sa cauti si alt drum .
"In love fara teama de dezamagire" e un paradox. Important este ce inseamna iubirea pentru tine , fericire sau teama de dezamagire ?:)