Monday, January 19, 2009

I love you more than I need you

Iubitul meu s-a simtit lezat in orgoliul propriu atunci cand i-am spus ca nu am nevoie de el.

I-am spus ca, daca imi pun mintea putin, reusesc sa imi scriu singura CD-ul cu muzica pe care il rugasem pe el sa mi-l scrie dar m-a refuzat plictisit...

I-am spus ca pot face sex si singura daca vreau (ca tot imi spusese el sa "am rabdare" ca raspuns la un mesaj sms de-al meu in care ii declaram ca il doresc)

L-am rugat sa ma conduca cu masina o statie de tramvai, pana la metrou si m-a refuzat galant spunand ca "trebuie sa ma invatz de mica cu raul"... ca si cum mama m-ar fi nascut in puf si mi-as fi deplasat toata viata dorsalul intr-o masina si nu as stii ce e raul (ca si cum cei 13 ani de locuit in Chitila si cei peste 30 traiti in Romanica - Bucuresti nu m-ar fi invatat deja ce inseamna sa fii fata si sa mergi pe strada...printre dorei si alte exemplare)

etc

DAR NU ASTA E IDEEA.
Ideea nu e ca aveam nevoie de cineva sa ma duca cu masina, sa imi scrie CD-uri sau sa faca sex cu mine. Si eventual sa imi satisfaca si alte nevoi...

Ideea e ca mi-am dorit sa fiu intr-o relatie in care sa existe un sentiment reciproc adevarat, si nu doar satisfacerea unor nevoi, gratularea unori orgolii ori implinirea unor frustrari.

Inca imi mai doresc asta...

10 comments:

Anonymous said...

Si le vei primi ... Atata timp cat vei stii sa'i separi de restul , nevoiasilor, in cele din urma se va cerne cel potrivit..
Patience , Young Jedi ... :)

anamnesys said...

Yes, master Yoda ! I shall do that :p

el_zorabb said...

hmm..foarte trist atunci cand nu te poti baza pe omul de langa tine. foarte mult amar cand realizezi ca 'iubitul' tau aduce atatea argumente la a NU iti raspunde nevoii, fie ea si de pur alint.
meriti mai mult, DA..porneste spre mai mult si lasa tot ce e nevoie sa lasi in urma, ca sa poti avea sansa la reala fericire in doi.

Subsemnata iti poate garanta ca exista si ASA ceva. :)

anamnesys said...

si eu cred ca exista, chiar daca eu poate inca nu am intalnit-o ;) o caut in continuare...

Unknown said...

Si acuma, dupa ce iubitul tau nu mai e iubitul tau, cum reactioneaza? in caz ca reactioneaza...

anamnesys said...

oana, mi-e teama ca nu inteleg prea bine intrebarea ta :) fostul iubit e deja de domeniul trecutului...nu stiu cum va reactiona el in relatia pe care o va avea cu alte femei. stiu doar ca eu una atunci cand sunt cu cineva sunt pentru ca mi-e tare draga acea persoana, si nu pt. ca imi satisface (sau nu) niste nevoi. si mi-as dori sa intalnesc pe cineva care la randul sau sa isi doreasca sa fie cu mine de drag, nu de nevoie ;)

Anonymous said...

e o chestie de interpretare ce spui tu, de unde stii ca s-a simtit lezat ca nu ai nevoie de el?
stii cateodata chiar nu ai chef sa faci un lucru , ti s-a intamplat vreodata? , si faptul ca ti-l cere persoana de langa tine te poate convinge sa-l faci dar interpretezi lucrul acela ca pe o corvoada . Poate a glumit cand ti-a spus replica aia cu invatatul cu raul de mica , pana la urma te-a condus la metrou?

anamnesys said...

pana la urma nu m-ai condus la metrou atunci, remember ? :) m-ai condus doar la ultimul drum...cat despre lucrurile pe care nu ai chef pur si simplu sa le faci - la un moment dat - e adevarat, si eu am momente din astea, si e firesc sa avem toti. dar semnele de intrebare apar cand celalalt refuza iar si iar sa faca lucrul ala marunt pt tine...stai si te intrebi "oare daca un lucru asa marunt e o corvoada atunci altceva mai important ce ar fi...??!!" :(

Anonymous said...

cand vine vorba de lucruri importante e altceva , numai ca trebuie sa fi pe aceeasi lungime de unda pentru a acorda aceeasi importanta unui lucru ca partenerul

anamnesys said...

chestia cu lungimea de unda e relativa. de-a lungul vietii mi s-a intamplat sa acord importanta unui anumit lucru la un moment dat...pentru ca la un alt moment dat sa privesc din alta perspectiva acelasi lucru. sustin in continuare ca o buna comunicare e cheia succesului unei relatii (de orice fel ar fi ea, dar mai ales amoroasa). si cred cu tarie ca (aproape) intotdeauna exista o solutie care sa impace si capra si varza...trebuie sa existe doar un pic de vointa :)